söndag 17 april 2011

Kooikerträff i Hestra

Den 9 april var det kooikerträff i Hestra hos Jens och Else, Rasmus och Malik. Vi hade tur med vädret för det blev en solig och fin dag. Medans vi satt på altanen och fikade så passade några rådjur på att hoppa över staketet och in i trädgården. Men de blev inte så långrandiga för Malik fick syn på dem och körde ut dem igen.

Mattes fina pojkar ;)

Linslusen "Posar"

Gick en promenad

Så fin natur

... och fint väder.


Skulle fotografera Kelvin och pappa Peppe men Kelvin ville inte riktigt vara med på det, för tidigare hade Kelvin fått en tillsägelse av Peppe när han försökte kaxa upp sig mot honom. Dumt att bli stöddig mot pappa så  långsinte Kelvin surade ett tag....

... men det hjälps inte när det ska fotas.

Grabbar fel håll, här är kameran.

Nu blev det bättre. Så fina de är far och son.

Kelvin: matte hjälp!
Peppe: fjantig pojk det där.

Även ett kort med moster Daisy

lördag 2 april 2011

Stadsträning och veterinären har 1-års jubileum

Idag var jag och Kelvin inne i stan och gick en runda på torget bland all torghandel. Var nyttigt att träna på det. Har inte blivit så många stadsbesök på sista tiden. Han var jätteduktig, sedan fanns det ju en och annan hund att spana in. Sedan hade vår veterinär 1-års jubileum så där var det öppet hus och tårta. Passade på att gå dit och miljöträna och fika ;) Var mycket folk där och spanade in stället eftersom Blå Stjärnan i Skara ev stänger ner och en annan stadgad veterinär i Lidköping går i pension. Men vi är nöjda med denna nya veterinärklinik. Men Kelvin bromsade när vi närmade oss trappan till ingången men vi gick in och efter en liten stund började han slappna av och spana in de anda hundarna som var där och hälsade på.