söndag 15 januari 2012

Tulpanensdag

Den visste husse att den var idag. Så här fina blommor fick matte;)


Sedan blev agilityträning på förmiddagen. Var en laddad kille på banan idag. Det var kul. Men man får verkligen inte traggla och öva om och om igen då lägger han av. 
Fotade efteråt så vi tränar inte med täcke på. 



söndag 8 januari 2012

My Dog

I går åkte jag och Kelvin till Götebog för att besöka My Dog. Jippi!!
Vi stod i kooikerklubbens monter tillsammans med Helena, Birgitta och Unika. Det var kul, kom fram många som verkligen var nyfikan och intresserade av rasen. Sedan fastna de för att hundarna i montern var såååå söta. 
Tittade på agility uppvisning från Göteborgs hundungdom. Inspirerande, det ligger mycket träning bakom att bli så duktig. 
En lång och påfrestande dag men så kul. Kelvin var helt underbar att ha med. Då blir man så stolt över sin hund. Under dagen var det också rasparad i den stora finalringen. Vi gjorde ett försök, man har ju kvar i bakhuvudet hur Kelvin har flytt de senaste gångerna det varit utställning. Men han skötte sig exemplariskt i ringen. Givetvis påverkade det att matte var lugn eftersom nu skulle ju inget presteras, vi skulle ju bara springa ett varv i ringen. Man kunde se att han njöt i smyg av rampljuset ;)

Trött hund efter en dag på My Dog