lördag 26 maj 2012

Nu seglar vi

I veckan har Henke snickrat på uteplatsen och det kom även upp ett segel son solskydd. Idag när det blåser så låter det som om man hade varit ute och seglat på Vänern. Detta är ett aldternativ som funkar fint för en landkrabba som mig.



måndag 21 maj 2012

Kooikerträff i Källby

I lördags var det Kooikerträff hos oss. Många hundar och många hussar och mattar var på plats. Även två familjer som var intresserade av rasen. Började med en promenad och sedan gick vi ner till badet. Kelvin var helt lyrisk över att ha så många gäster. Han hoppade i Vänern och simmade. Det har vi inte sett han göra på det viset förut. Därefter var det dags för lite mat. Så då tändes grillen. Som avslutning så byggdes en rallylydnadsbana.














Första och andra officiella agilitytävlingen

Den 12 maj var vi i Götene och tävla första officiella tävlingen. Agilityn gick bra med noll hinder fel dock en del tidsfel, blev 15/33. Hoppklassen gick uruselt. Efter första hindret var slalom och då var samarbetslusten noll. Kelvin spårade tik genom hela loppet. Krävs träning för att fixa detta med löptikar. Det var även premiär för vårt nya tält. Det fyllde sin funktion.
Kelvin är nöjd i tältet. 

På Kristihimmelfärdsdagen så begav jag och Kelvin mig till Vänersborg för vår andra officiella tävling. I agilityn så hade vi noll hinderfel men en del tidsfel så kom vi 17/32. I Hoppklassen blev det en diskning. Vi passerade maxtiden (= idealtiden x 2). 

Även här är det massa tält. 

Fick några bilder som Tina Nyberg har tagit på oss.




lördag 5 maj 2012

R.I.P Roda


Kelvin och mormor Roda som igår 13 år fick somna in. 
Vi kommer att sakna dig och du kommer alltid att ha en plats i vårt hjärta genom Kelvin.
Vi tänker på Birgitta och Thomas i deras sorg. De som har fött upp vårat lilla mirakel som vi är tacksamma för varje dag!